Нові сучасні дисплеї Yesvision для освіти і бізнесу вже в продажу

Нові сучасні дисплеї Yesvision для освіти і бізнесу вже в продажу

Нові сучасні дисплеї Yesvision для освіти і бізнесу вже в продажу

Інтерактивні дисплеї Yesvision виробляє китайська компанія Yesvision, яка спеціалізується у виробництві інтерактивного устаткування. В асортимент продукції входять: інтерактивні дошки і дисплеї, документ-камери та інше. Сьогодні і на українському ринку представлений асортимент товару торгової марки Yesvisison. Замовники, без сумнівів, оцінять високу якість, легкість і практичність під час використання даної продукції. Вся продукція Yesvisison сертифікована і відповідає рекомендаціям Міністерства Освіти і Науки України. 

 

Компанія виробляє інтерактивні дисплеї Yesvision в діагоналях 55 ", 65", 75 "і 86" завдяки чому можна підібрати необхідну панель, яка буде повністю відповідати Вашим потребам і найбільше підходити саме для Вашої площі. 

 

Інтерактивний дисплей Yesvision допоможе втілити всі Ваші безмежні плани та ідеї в реальне життя. Він відмінно підходить для створення інтерактивного простору і для комфортного використання в класах, аудиторіях всіх навчальних закладів (шкіл, дитячих садків, університетів), конференц-залах, переговорних кімнатах, в приміщеннях для проведення різних тренінгів. 

Ознайомитися з дисплеями Yesvision можна в каталозі товарів в підрозділі Дисплеї Yesvision.

Повернення до списку