Нові неперевершені комплексні та професійні дисплеї Triumph Board вже у нас в асортименті

Нові неперевершені комплексні та професійні дисплеї Triumph Board вже у нас в асортименті

Нові неперевершені комплексні та професійні дисплеї Triumph Board вже у нас в асортименті

Інтерактивні дисплеї TRIUMPH BOARD виробляє чеське акціонерне товариство TRIUMPH BOARD.  Компанія з 2007 року займається виготовленням і продажем продуктів Audio Visual Presentation для сфер освіти і бізнесу.  Асортимент складається з інтерактивних дисплеїв, дощок, проекторів, систем голосування, відеоконференцій, камер і ПО.

Штаб-квартира компанії розташувалася в Празі, а заводи по виробництву продукції знаходяться в Чеській Республіці, в Китаї і на Тайвані.  Ще у акціонерного товариства TRIUMPH BOARD є азіатська компанія TRIUMPH BOARD Limited в Гонконзі.

Спочатку TRIUMPH BOARD охопили ринки Східної та Центральної Європи, потім Африку, Близький Схід і Західну Європу і останнім часом Південну і Північну Америку.  Таким чином компанія розробила дистриб'юторську мережу в багатьох країнах світу і завоювала стабільну позицію на ринку збуту.

Сьогодні і на українському ринку представлений асортимент товару торгової марки TRIUMPH BOARD.  Замовники можуть оцінити високу якість, практичність і легкість під час використання даної продукції.

Компанія виробляє інтерактивні дисплеї TRIUMPH BOARD в діагоналях 55 ", 65", 75 ", 86" і 98 "завдяки чому можна підібрати необхідну панель, найбільше підходить саме для Вашої площі і яка буде повністю відповідати Вашим потребам і поставленим цілям.

TRIUMPH BOARD завоювали свою репутацію в сфері обслуговування.  Компанія позиціонує себе лідером за ціною і якістю своїх продуктів.

Ознайомитися з дисплеями TRIUMPH BOARD можна в каталозі товарів в розділі Дисплеї Triumph Board.

Повернення до списку